Založ si blog

Zlý sen

To čo sa nám zdalo po 1. kole volieb do VÚC ako zlý sen, sa v sobotu stalo skutočnosťou. Je to o to horšie, že v priamom súboji s extrémizmom, prehral slušný a čestný politik s jasnými a pevnými hodnotami. Pán Maňka by suverénne vyhral v každom inom kraji na Slovensku. Dokonca si neskromne myslím, že politik typu Maňku, by vyhral aj v Bratislave. Slovensko začína smerovať niekde tam, s kadiaľ Európa už dávno odišla. A to nie je vinou ani Maňku, ani Kotlebu, dokonca ani voličov, aj keď oni ten smer teraz určili. Vinu na tom nesú predovšetkým naši politici. Bez rozdielu, či sú vľavo, alebo vpravo. Naivne som si myslel, že ich prvé reakcie na to čo sa stalo, bude sebareflexia. No to by sme nemohli byť na Slovensku. Samozrejme ako vždy, vinu na tom nesú tí druhí. A pritom sú to práve oni, ktorí svojou politikou znechucujú ľudí. Od apatii je potom už len krôčik k extrémizmu. Je to vážne varovanie pre nás všetkých. Ak sa politici včas nezobudia, nálady a postoje ľudí z Banskobystrického kraja, sa rýchlo prenesú aj do iných krajov Slovenska. Potom už bude ďaleko ťažšie, tento trend zastaviť. Teraz je ešte pomyslená loptička na strane našich politikov. Je len a len na nich ako zahrajú protiúder. Ak ho podcenia, možno už na ďalší úder im nezostane čas. Zlý sen sa stane realitou pre nás všetkých.

 

 

 

Čas na prepriahanie?

30.03.2014

Čas na prepriahanie? Po týchto prezidentských voľbách by Pat a Mat povedali: A je to. Zdá sa, že výsledky sobotňajších volieb je voľným pokračovaním volieb do VÚC v banskobystrickom kraji. Politický začiatočník, porazil dlhoročného politického profesionála. Pre jedných veľké prekvapenie, pre iných slovenská realita. Voliči zobrali osud krajiny do vlastných [...]

Čas zmien?

16.03.2014

Čas zmien ? Tak máme za sebou prvé kolo voľby prezidenta. Dopadlo podľa predpokladov a očakávania. Dvaja najvážnejší kandidáti na post prezidenta postúpili do finále. Na prvý pohľad nič nového. No tento prvý pohľad je veľmi klamlivý. Druhý pohľad hovorí, že na Slovensku sa začína niečo diať. Slovenský volič, už proste prestáva veriť sľubom tých, ktorí [...]

Čas zmien?

16.03.2014

Záskalie, Jaskyňa, Veľký Manín, mReportér

Krásna prírodná scenéria na Považí ponúka pohľad na nezaplatenie. Slováci, máme byť na čo pyšní

18.04.2024 05:00

Zábery z nádhernej slovenskej prírody zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

lubodzurak

Verím v dobro, v pevné hodnoty a v priateľstvo. Som hlboko vnútorne presvedčený, že na Slovensku chýba podpora pre modernú, demokratickú a ľavicovú stranu, a tou je nová očistená SDĽ. Preto som sa vrátil do politiky a kandidujem za Stranu demokratickej ľavice. Vyznávam jej hodnoty a chcem pomôcť zabezpečiť dôstojný život pre všetkých občanov Slovenska, nielen pre vyvolených. Články na tomto blogu sú mojím vyznaním a postojom k životu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 26490x
Priemerná čítanosť článkov: 1656x

Autor blogu

Kategórie